Jongerenwerker

Hallo,

Mijn naam is Joël en ik ben aangesteld als jeugdwerker van deze kerk in Makkum. Samen met de Jeugdraad geef ik vorm aan het jeugdwerk in de kerk. De Jeugdraad - bestaande uit de jeugdouderlingen, de jeugdwerker en jongeren - denkt na over de vraag hoe jongeren zich thuis kunnen voelen in en rondom de kerk. Als jeugdwerker ben ik met name aangesteld voor de inhoudelijke en uitvoerende kant van het jeugdwerk. Denk hierbij aan het geven van jeugdclubs, een volleybaltoernooi of om samen met de jongeren onderwerpen te bedenken voor kerkdiensten gericht op jongeren.

Ik vind het erg leuk om jongeren te leren kennen en samen met hun activiteiten te organiseren en na te denken over geloofs- en levensvragen die jongeren bezighouden.

Naast het jongerenwerk haal ik veel plezier uit het spelen van bordspellen, het wandelen met onze hond en (het volgen van) sport.

Lijkt het jou ook leuk om mee te denken over het jongerenwerk in de kerk? Je kunt altijd even appen naar 06-52693640. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Hartelijke groet,

Joel